Brød, grønt og ost
Ingredienser:
- 2 porrer (eller hvad køleskabet nu har)
- 2 spsk olivenolie
- salt
- ca 400 g surdejsbrød
- 110 g brøndkarse (eller hvad køleskabet nu har)
- 2 æg
- 200 ml mælk
- 200 ml bouillon
- peber
- 80 g revet cheddar (eller hvad køleskabet nu har)
- evt. forkogt kylling eller andet
Fremgangsmåde:
Porrer steges ved middelvarme i 15-20 min. Tilsæt salt. Må ikke få farve, men skal være bløde.
Brøddet skæres i 3×3 cm stykker og blandes med grønt og urter samt noget af det revet ost. Lægges i bradepande og overhældes med æggeblandningen. Lad stå lidt, så brødet kan suge væsken (kan også stå natten over i køleskabet). Det sidste revet ost over. I ovnen ved 180 grader i 40-45 min.
Antal personer: 3